3SIXTYONE: VISIE, WAAR STAAN WE VOOR?

3Sixtyone is een jong, vernieuwend bedrijf uit het mooie Limburg dat dankzij een doordachte bedrijfsstructuur al je doelstellingen en dromen op vlak van evenementen zal overtreffen. Onze ervaren projectmanagers, werken en denken samen met jou een prachtig en transparant plan uit. Dankzij al onze in-house afdelingen mag je ervan uitgaan dat je evenement vlekkeloos wordt uitgevoerd. Met onze eigen muziekstudio, technische firma, dj's en een immens netwerk zijn we in staat om sneller, accurater en creatiever voor de dag te komen.

Bij 3Sixtyone krijg je geen uitgemolken concepten van 13 in een dozijn, integendeel wij gaan maar al te graag uit van nieuwe verfrissende ideeën. Elk evenement is voor ons een project an sich, waar we vertrekken 'from scratch'. Wij maken vol overgave de cirkel rond, maar gaan voor jou, als klant, graag één stap verder.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

361-events stelt kwaliteit voorop. Onze 3 belangrijkste kernwaarden zijn:

  • Service
  • Creativiteit
  • Flexibiliteit

Daarnaast is een belangrijke troef onze passie voor ons vak. We love our job!

Realisme is ook niet weg te denken uit ons beroep. Niet elke klant beschikt over oneindig grote budgetten, het is aan ons om realistisch en creatief hiermee om te springen.