PRIVEFEESTEN

Met reeds honderden trouw-, verjaardags- en andere feesten op de teller is 3sixtyone Events bvba de geschikte partner voor de organisatie van uw feest.

Bij ons kan u kiezen voor een gedeeltelijke invulling van uw feest: inkleding, licht en geluid, dj, decoratie, uitnodigingen, ... Maar uiteraard staan wij ook paraat om uw feest van A tot Z in handen te nemen zodat u met een gerust hart naar uw droomdag kunt toeleven.

Onze projectleiders zullen u nauw betrekken tijdens de voorbereidingen van uw feest zodat u als klant een perfect beeld heeft van hoe uw feest er gaat uitzien. En dit in alle mogelijke facetten.

Dankzij de immer wederkerende brainstormsessies die wij organiseren slagen we er steeds in om een origineel en kwalitatief hoogstaand feest af te leveren dat voldoet aan uw persoonlijke verlangens en de verwachtingen van de gasten zal overstijgen.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

361-events stelt kwaliteit voorop. Onze 3 belangrijkste kernwaarden zijn:

  • Service
  • Creativiteit
  • Flexibiliteit

Daarnaast is een belangrijke troef onze passie voor ons vak. We love our job!

Realisme is ook niet weg te denken uit ons beroep. Niet elke klant beschikt over oneindig grote budgetten, het is aan ons om realistisch en creatief hiermee om te springen.