BEDRIJFSFEESTEN

Of je nu op zoek bent naar een comfortabel congres, een ongelofelijke opendeurdag, een beestig bedrijfsfeest of een fabelachtige familiedag,... Er is geen enkele uitdaging die 361-events niet tot een goed einde kan brengen. Vol overgave en passie gaan we met plezier aan de slag om uw concept op poten te zetten.

Vertrekkend van de informatie die u ons verschaft werken wij een aantal voorstellen uit waarbij de doelstellingen alsook (niet onbelangrijk) het beschikbare budget centraal staan.

Met ons creatieve team creëren wij dankzij ons stappenplan een concept waarbij we nauw samenwerken met u als klant. Dit geeft u als klant de kans om te waken over de inhoud die wij zullen geven aan het event en deze transparantie trekken wij uiteraard ook door op budgettair niveau zodat er bij 3sixtyone Events nooit iemand voor verrassingen zal komen te staan. Met heel wat in house diensten en materialen heeft u als klant uiteraard ook het voordeel dat er geen enkele andere schakel meer tussenzit en dit vertaalt zich vast en zeker in de budgetcontrole. Bent u overtuigd? Neem dan zeker contact met ons op.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

361-events stelt kwaliteit voorop. Onze 3 belangrijkste kernwaarden zijn:

  • Service
  • Creativiteit
  • Flexibiliteit

Daarnaast is een belangrijke troef onze passie voor ons vak. We love our job!

Realisme is ook niet weg te denken uit ons beroep. Niet elke klant beschikt over oneindig grote budgetten, het is aan ons om realistisch en creatief hiermee om te springen.