BE YOUR OWN DJ

Op zoek naar een headliner voor jouw event? Wil je eens echt uitpakken op je feest? Pak dan uit met dit unieke concept en er zal nog lang over gesproken worden. Geen peperdure guestdj's, maar een ongeziene ervaring voor jou en je gasten.

Via een vaste procedure met oefenmomenten wordt de gastheer, één van de medewerkers van het bedrijf, een bekende persoon... tijdens intensieve oefenmomenten voorbereid om de enige echte "star of the show" te worden.

ENKELE TEVREDEN KLANTEN:

Wie ging er jullie al voor als dj op hun eigen event? De directie van Belisol, de directie van ASAP, de general manager van Hans Anders, verschillende diensten van Infraxx Limburg…, maar ook BV’s als Virginie Claes, Brahim, en de jongens van Get Ready waren reeds de star of the show door onverwachts uit de hoek te komen.

Bij grotere bedrijven zoals De Voorzorg Limburg (1400 personen) werd Be Your Own Dj ingeschakeld om een echte dj-battle op te zetten met 6 werknemers van het bedrijf met een ongezien feest als gevolg.

Kortom: “Een originele, frisse, out of the box en grensverleggende act die niet snel zijn meerdere zal tegenkomen!

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

361-events stelt kwaliteit voorop. Onze 3 belangrijkste kernwaarden zijn:

  • Service
  • Creativiteit
  • Flexibiliteit

Daarnaast is een belangrijke troef onze passie voor ons vak. We love our job!

Realisme is ook niet weg te denken uit ons beroep. Niet elke klant beschikt over oneindig grote budgetten, het is aan ons om realistisch en creatief hiermee om te springen.